Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Maak alvast kennis met uw toekomstige vakmensen en neem deel aan Hoogeveen On Stage.
Hoogeveen On Stage biedt een positief podium voor beroepsoriëntatie voor jonge VMBO leerlingen. Tijdens het Beroepenfeest maken leerlingen matches met beroepsbeoefenaren bij wie ze tijdens de Doe Dag praktijkervaring op doen. Hiermee faciliteert Hoogeveen On Stage een nieuw, duurzaam, persoonlijk en lokaal ondernemersnetwerk voor jongeren van het VMBO en draagt bij aan kans gelijkheid, toekomstperspectief, beroepsoriëntatie en ondernemersvaardigheden.

Beroepsoriëntatie is een proces van snuffelen, denken, twijfelen, praten en dromen. Hoogeveen On Stage helpt de vmbo-leerlingen aan de hand van reële beroepsbeelden bij het maken van een bewuste keuze voor een vervolgopleiding en een beroepskeuze. Ze kunnen in de praktijk ontdekken wat bij hen past en waar ze blij van worden. Want, ‘Alles mag je worden. Behalve ongelukkig.’  En wie kan hen beter vertellen over een beroep dan degene die dit beroep daadwerkelijk uitoefent? Juist, u, ondernemer uit het lokale bedrijfsleven!

Wij hebben u dus nodig. Om uw passie voor uw vak te delen met deze jonge leerlingen. Om inzicht in uw beroep te geven. Om deze belangrijke groep toekomstige MBO-ers en HBO-ers te helpen in hun beroepsoriëntatieproces.

Wat kunt u doen?
Bij Hoogeveen On Stage is iedereen welkom: van automonteur tot advocaat, want dromen mag. Als betrokken Hoogeveens ondernemer kunt meedoen als beroepsbeoefenaar of als partner of sponsor. Bezoek voor meer informatie en aanmelden onze website: www.hoogeveenonstage.nl .

Ga naar de bovenkant